webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software op Agribex

Jullie Expert Software voor landbouwconcessiehouders op Agribex

Sinds meer dan 36 jaren, ontwikkelt IRIUM SOFTWARE beheer software (ERP) voor distributeurs, verhuurders en herstellers van landbouwmachines. Vind ons op AGRIBEX, hal 4 stand 209 naast de ISAGRI Groep. 

Realiseer de digitale transformatie van uw landbouwconcessie in 5 stappen.

 Dematarialiseer jullie documenten 

Met IRIUM SOFTWARE omzetten jullie inkomende documenten (leveranciersfacturen, openingsbon van werkorder,…) in digitale bestanden en slaan ze automatisch op in de juiste directory, gekoppeld aan jullie beheer software, om ze in één klik terug te vinden.

 Altijd meer verbinden met jullie leveranciers

Geen fouten meer met het intoetsen! IRIUM-SOFTWARE biedt u meer dan 150 interfaces met jullie hoofd- en secundaire leveranciers (AGCO, CLAAS, CASE, NEW HOLLAND, DELAVAL, EMAK, FOURNIAL, HONDA Motoculture, HUSQVARNA, JOHN DEERE, KRAMP, KVERNELAND, KUBOTA, KUHN, MC CORMICK, PELLENC , POTTINGER, SAME DEUTZ FAHR, STIHL, VADERSTAD, WEIDEMANN, ...). Dankzij nieuwe technologieën kunnen jullie nu in realtime verbonden zijn met jullie leveranciers.

 Verbeter de efficiëntie van jullie reizende medewerkers

Met onze mobiele tools voor technici en verkopers kunnen jullie permanent contact houden met jullie medewerkers in het veld. Maak het hen gemakkelijker door papier te verwijderen en het intoetsen en geven hen toegang tot alle informatie die ze in het veld nodig hebben.

 Maak contact met jullie klanten 

Ontdek onze webtools waarmee jullie nieuwe digitale diensten aan uw klanten kunnen aanbieden om tijd te besparen (online klantruimte om hun facturen te downloaden, onderdelen te bestellen, de historiek van hun herstellingen raad te plegen ...).

 Digitaliseer jullie verkoopsfakturen

Bespaar jullie klanten tijd door ze gedematerialiseerde fakturen door te sturen. 

Agribex 2019
Onderwerp :
Voornaam :
Naam : *
Email : *
Telefoon : *
Uw firma : *
Stad : *
Uw boodschap (vragen, kommentaren, beschouwingen)
  *


 

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact