webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Expertise > Land- en tuinbouwmachines

Expert in ERP-software voor Landbouwmachines en hobbytuinbouwmachines

Sinds 1982 heeft IRIUM een ongeëvenaarde expertise opgebouwd op het vlak van landbouwmachines, tuinbouwmachines en ander materieel voor parken en tuinen door de ontwikkeling van de eerste beheerssoftware bestemd voor de distributeurs, de verhuurders en de herstellers van dit materieel.

Het is de referentie-ERP voor de distributie, de verhuur, de herstelling en de import van landbouwmaterieel

Doorheen de tijd is IRIUM erin geslaagd om overeenkomsten en partnerschappen af te sluiten met de grootste constructeurs in de sector (AGCO, CLAAS, CNH, John Deere, Kubota, Same-Deutz Fahr, ...) en gebruikersclubs op te zetten met de meest innovatieve landbouwconcessiehouders inzake informatisering van hun sector.

Onze geïntegreerde beheerssoftware (PGI/ERP/DMS) beschikt over instellingen en functionaliteiten die specifiek zijn voor deze sector (seizoensbeheer, landbouwgroeperingen, constructeursgaranties, alarmen voor de lopende en toekomstige constructeurspromoties, onderhoudsbeheer, ...). Dit laat toe om te beantwoorden aan de beheersbehoeften van een landbouwconcessie.

RIUM heeft eveneens een reeks interfaces ontwikkeld voor de gegevensuitwisseling met de constructeurs van landbouwmachines en de onlineverkoopsites voor landbouwmaterieel, waardoor de klant tijd wint.

Al onze grensoverschrijdende oplossingen (klantenbeheer, documentbeheer, mobiliteitsoplossingen, elektronische handel) kunnen aan onze ERP gekoppeld worden.

Onze oplossingen

 

Het specifieke karakter van uw beroep noopt u tot een aangepast beheerssysteem. Wij hebben de gepaste oplossing voor u:

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact