webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Over ons > De groep

De Europese leider in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Uw informaticapartner voor het beheren van landbouwmaterieel en uitrustingen voor parken en tuinen, materieel voor openbare werken, bouw- en aanlegmachines, machines voor laden- en lossen, vrachtwagens en dienstvoertuigen, onderdelen en klein materieel.

Wie zijn wij?

Opgericht in 1982 te La Rochelle, vandaag is IRIUM de leidinggevende ontwikkelaar van software voor geïntegreerd beheer (ERP/DMS/PGI) voor concessiehouders, distributeurs, verhuurders, importeurs & herstellers van materieel op erg gespecialiseerd markten: landbouwmachines, materieel voor parken en tuinen, machines voor openbare werken, bouw- en aanlegmachines, materieel voor de bouw, de graafwerken, het hanteren en tillen, vrachtwagens en dienstvoertuigen en voor klein materieel en onderdelen.

Onze software omvat alle functionaliteiten die nodig zijn bij het beheer van de activiteiten.

Met een ploeg van 130 personen en een aandelenkapitaal van 12,5 miljoen Euro (waarvan 35 % in het buitenland), is IRIUM vertegenwoordigd door filialen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Groot-Brittannië, Australië en een partner in de Verenigde Staten.

Vandaag telt IRIUM meer dan 15 000 gebruikers bij 700 klanten in meer dan 50 landen en heeft 37 jaar ervaring verzameld. IRIUM biedt een volledig gamma aan oplossingen aan, die zowel beantwoorden aan de behoeften van eenmanszaken en KMO’s als deze van nationale en internationale groepen.

IRIUM SOFTWARE wereldwijd

IRIUM SOFTWARE heeft klanten in meer dan 50 landen.

irium software présent dans le monde

Onze waarden: iE²

Innovatie: pionier in de transformatie van uw beheersprocessen

Excellentie: de prestaties van uw onderneming

Expertise: Dé referentie-oplossing in uw sector.

Onze ambitie

IRIUM stelt u een gebruiksklare aanpak voor, vanaf de installatie van uw informatica-oplossing tot het instellen van parameters en de opleiding van de gebruikers van onze producten. Onze ambitie bij de aanbieding van onze oplossingen & diensten is aan uw eisen te voldoen voor:

  • Tijd te winnen : Beheer uw bewerkingen op een geïntegreerde manier - magazijn, atelier, commerciële dienst - in direct contact met de boekhouding
  • Uw klantenbestand te analyseren : De kennis over uw klanten te verbeteren door de automatische centralisatie van de informatie, de eenvoudige analyse volgens meerdere criteria, een vlotter contactenbeheer.
  • Uw waarden aansturen : In real-time de marge op uw activiteiten bewaken, ook al de indicatoren die u kiest.

Onze strategie

Opgericht in La Rochelle, heeft IRIUM zich op het einde van de jaren 90 internationaal ontwikkeld door partnerschappen af te sluiten met enkele grote constructeurs van uitrustingen.

In 1997 richtte de stichter een aansluitende onderneming op in de Verenigde Staten om de beste software “Made in America” aan haar klanten te leveren.

De periode 2005-2007 toont een versnelling van deze ontwikkeling op de markten van de gespecialiseerde distributie van materieel in Frankrijk en in het buitenland. Dit wordt gemarkeerd door de wijziging van de naam van de groep: REGIE wordt IRIUM en er komt een progressieve uitfasering van de stichter dankzij de steun van financiële partners.

Tussen 2007 en 2015 is IRIUM ontwikkeld tot een solide groep met een sterke financiële politiek en een duidelijke en erkende productstrategie. In 2016 zet IRIUM haar internationale expansie verder met de ondertekening van een nieuw partnerschap met de Italiaanse onderneming AUTENTYS  voor de spreiding van ERP IRIUM gericht op landbouw- en hobbytuinbouwmachines in Italië.

In februari 2017, voegt IRIUM zich bij de groep om haar ontwikkeling te versnellen

Vandaag telt IRIUM meer dan 700 klanten van alle merken en formaten, in meer dan 50 landen in de drie grootste geografische zones (Europa, Zuidoost-Azië en Amerika).

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact