webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Over ons > Ons team > Ons team

Een team dat naar u luistert

Irium heeft een team van 100 medewerkers tot uw dienst

 

 

Frédéric BON : Algemeen Directeur (COO)

Na de commerciële hogere opleiding is Frédéric zijn loopbaan begonnen bij Nixdorf. In 1990 heeft hij een onderneming opgericht waar REGIE deel van uitmaakte, Afisoft, voor de organisatie van de distributie van software.

In 1991 verwierf hij 50 % van Batinix dat hij liet fusioneren met REGIE in 2006 om de groep IRIUM te vormen

 

De commerciële dienst

Het commerciële team dat belast is met de verkoop van onze oplossingen & diensten, bestaat uit een tiental medewerkers die hoofdzakelijk Frankrijk bedienen, maar eveneens Europa en Afrika & het Midden-Oosten. Als nabije en geprivilegieerde partners, beschikt het commerciële team over een aanzienlijke kennis van de sector van onze klanten. Dit is één van de troeven van de IRIUM-groep.

Contact : commercial[at]irium-group[.]com


De consulting-afdeling

Dankzij de sterkte van een twintigtal meertalige senior- en junior-consulten, kunt u gebruik maken van de raad en de expertise van onze specialisten. De consulten die vaak een achtergrond in uw sector hebben, staan u dagelijks bij binnen uw organisatie in het gebruik van onze software en de uitvoering van de beste beheerspraktijken binnen uw activiteit.

Contact : consulting[at]irium-group[.]com

 

De Support-afdeling

Ongeveer een dertigtal specialisten in afstandsonderhoud (of hotline) staan voor u klaar om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Met een gemiddelde van 200 oproepen per dag, doet het supportteam al het mogelijke om een geschikte oplossing te vinden voor uw problemen, dankzij een kwalificeringssysteem met 3 niveaus (gebruiker, expert, ontwikkelaar).

Contact : support[at]irium-group[.]com

 

De Ontwikkelingsafdeling

Met oog voor de technologische ontwikkelingen en de verwachtingen van de klanten, spelen de ontwikkelingscentra in La Rochelle en Bordeaux een essentiële rol in de evolutie van onze producten en het anticiperen op uw behoeften. Elke dag zijn meer dan twintig ingenieurs en technici betrokken bij de ontwikkeling van de software voor morgen.

 

De Marketingafdeling

Samen met de volledige IRIUM-groep, zorgt deze afdeling voor de communicatie, de product- en de operationele marketing. In een omgeving die voortdurend evolueert, stelt het marketingteam u aangepaste oplossingen voor een verzekert zo de ontwikkeling van het imago van de IRIUM-groep.

Contact : marketing[at]irium-group[.]com

 

De Administratieve Afdeling

De administratieve afdeling die zich hoofdzakelijk in La Rochelle bevindt, staat in voor het beheer van derden, de algemene middelen, de verkoopadministratie, de boekhouding en het personeelsbeleid.

Contact : adv-cde[at]irium-group[.]com

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact