webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Partners

Onze partners

Onze producten

Geleid door technologische innovatie en de onmisbare interactie van onze oplossingen met andere sectorgereedschappen, hebben we allianties afgesloten met gespecialiseerde partners als Chronolink, Farmpartner-tec, IBM, MB Diffusion, Microsoft, Sage, Syncron, ... voor het verrijken van ons ERP-aanbod met gespecialiseerde functies in specifieke domeinen (tweedehands machines, boekhouding, voorraadbeheer, ...), en met technologische partners zoals IBM en Microsoft.

 

Bryntum is een IRIUM-partner voor technologische componenten.

http://www.bryntum.com 

 

Sinds 2014 stelt IRIUM een loopvlak voor om vanaf de ERP van onze klanten onmiddellijk advertenties te publiceren op een waaier aan websites, voornamelijk in het Duitstalige gebied.

www.farmpartner-tec.de

 

Als partner sinds de jaren 90 integreert IRIUM meerdere technologische oplossingen van IBM, waaronder het beheerssysteem voor databanken Informix Dynamic Server en het ontwikkelingsplatform Informix Genero.

www.ibm.com


Sinds de jaren 2000 stelt IRIUM een loopvlak voor om vanaf de ERP van onze klanten onmiddellijk advertenties te publiceren op de site voor nieuw en tweedehands landbouwmaterieel Agriaffaires en de site voor nieuw en tweedehands bouw- en aanlegmaterieel MachineryZone.

www.mb-diffusion.com    www.agriaffaires.com    www.machineryzone.fr

 

 

Als partner sinds de jaren 90 levert IRIUM-oplossingen die compatibel zijn met Windows en systeem- of kantoorsoftware van Microsoft.   www.microsoft.com

 

 

 

Als partner sinds de jaren 90 levert IRIUM-aansluitingen op HR-software van de Sage-groep.

www.sage.com

 

 

 

Sinds 2013 heeft IRIUM haar systeem voor inventarisoptimalisatie vervolledigd met de integratie van inventarisbeheersregels van Syncron voor bepaalde uitrustingsmerken. www.syncron.com

 

Terre-net OccasionsSinds de jaren 2000 stelt IRIUM een loopvlak voor om vanaf de ERP van onze klanten onmiddellijk advertenties te publiceren op de site voor nieuw en tweedehands landbouwmaterieel en wisselstukken op de sites Terre-net Occasions en agriOnline.    

www.agrionline.com   www.terre-net-occasions.fr 

 

 

Onze sectorpartners

Naast de producten en technologieën, dekt onze partnerschapspolitiek meerdere domeinen. In het bijzonder, onderhouden we sinds vele jaren nauwe contacten met de sectorverenigingen en -federaties, om zo dicht mogelijk bij de bezigheden van onze klanten betrokken te zijn.

DLR groepeert meer dan 500 actoren in de sectoren distributie, verhuur en onderhoud van materieel voor Bouw- en aanlegmachines en voor de industrie. IRIUM is sinds oktober 2003 lid van DLR.

www.dlr.fr

 

In juni 2012 heeft IRIUM zich aangesloten bij Landbautechnik, de Duitse federatie van Distributie- en Serviceondernemingen voor Landbouw- en Bouwmachines, die ongeveer 5 000 ondernemingen groepeert, distributeurs van landbouwmachines, distributeurs van bouwmachines en -materieel of distributeurs van tuinbouwmachines.

www.landbautechnik.de

 

 

 

Sinds vele jaren onderhoudt IRIUM geprivilegieerde contacten met het Franse Nationale syndicaat van Ondernemingen voor Service en Distributie van Landbouwmachines.

 

www.sedima.fr

 

 

Onze sectorpartners

Naast de producten en technologieën, dekt onze partnerschapspolitiek meerdere domeinen. In het bijzonder, onderhouden we sinds vele jaren nauwe contacten met de sectorverenigingen en -federaties, om zo dicht mogelijk bij de bezigheden van onze klanten betrokken te zijn.


DLR groepeert meer dan 500 actoren in de sectoren distributie, verhuur en onderhoud van materieel voor Bouw- en aanlegmachines en voor de industrie. IRIUM is sinds oktober 2003 lid van DLR.

www.dlr.fr

 

In juni 2012 heeft IRIUM zich aangesloten bij Landbautechnik, de Duitse federatie van Distributie- en Serviceondernemingen voor Landbouw- en Bouwmachines, die ongeveer 5 000 ondernemingen groepeert, distributeurs van landbouwmachines, distributeurs van bouwmachines en -materieel of distributeurs van tuinbouwmachines.

www.landbautechnik.de

 

 

Sinds vele jaren onderhoudt IRIUM geprivilegieerde contacten met het Franse Nationale syndicaat van Ondernemingen voor Service en Distributie van Landbouwmachines.

 

www.sedima.fr

 

 

Onze institutionele partners 

Naast de producten en technologieën, betekent onze partnerschapspolitiek met lokale, regionale of nationale instituten voor een geprivilegieerde ingang voor ons gemeenschapsengagement op meerdere domeinen


Bpifrance staat de ondernemingen bij om groter en verder te kunnen kijken en het beste uit het domein naar boven te laten komen. Bpifrance komt tussen in partnerschap met de private actoren, met gemeenschappelijke financiering en investering. Deze treedt op als katalysator en provoceert een drijvend effect voor het verstevigen van de investeringscapaciteiten van de ondernemingen doorheen hun levenscyclusAls gereedschap voor economische competitiviteit, treedt deze op als steun voor de openbare politiek die door de Staat en de Regio's gevoerd wordt. www.bpifrance.fr/

 

AFDEL (Association Française des Editeurs de Logiciels et Solutions Internet - de Franse Vereniging van Toepassingsontwikkelaars voor Software en Internet), gesticht in oktober 2005, vertegenwoordigt meer dan 300 ondernemingen, startups, KMO’s en grote groepen die de digitale tools voor morgen uitvinden. In december 2011 heeft IRIUM zicht bij AFDEL aangesloten, om haar overtuiging te verspreiden dat software een hoofdrol speelt in de groei van KMO’S en middelgrote ondernemingen in Frankrijk en om actief deel te nemen aan de uitbreiding van goede praktijken voor het beheer van ondernemingen voor softwareontwikkelingwww.afdel.fr                                                             

               

Digital Bay, die in mei 2015 geïntroduceerd werd door digitale ondernemers, vormen een ecosysteem die de digitale actoren, de ondernemingen die digitale oplossingen gebruiken, de onderzoeks- en opleidingsorganen in La Rochelle groepeert met de financieringsstructuren. Haar roeping is de digitale ontwikkeling en het opwekken van innovatieve projecten. IRIUM hoort tot de stichtende leden, omdat innovatie een belangrijke pijler vormt van haar strategie, dankzij har centra voor R&D in La Rochelle en Bordeaux; IRIUM heeft zich eveneens aangesloten bij Digital Aquitaine om actief samen te werken met de actoren van de ruime regio Aquitaine. www.frenchdigitalbay.com

 

 

Dankzij de financiële steun van de regio Aquitaine Limousin Poitou-Charente, neemt IRIUM deel aan veel evenementen.

https://www.laregion-alpc.fr/

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact