webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > Distributeurs/Herstellers

Concessiehouders, Distributeurs, Herstellers van materieel - onze beheerssoftware staan u bij om uw prestaties te verbeteren!

Wij zijn goed vertrouwd met de specifieke eigenschappen van de distributie en herstelling van materieel. Sinds meer dan 30 jaar werken wij samen met de concessiehouders van groot en klein materieel (Landbouwmachines, tuinbouwmachines, Bouw- en aanlegmachines, machines voor graafwerken en voor laden & lossen, dienst- en transportvoertuigen, en industriële uitrustingen) en hebben we met hen ERP-oplossingen uitgewerkt die aangepast zijn aan hun sector.

Heeft u behoefte aan een krachtige, ergonomische en intuïtieve ERP-software voor uw concessie, zodat u de dagelijkse productiviteit en het reactievermogen ten opzichte van uw klanten kunt maximaliseren? U wenst dat alle aspecten van uw activiteiten in uw software geïntegreerd zijn? U heeft behoefte aan een CRM voor het beheer van uw klanten en prospecten, Constructeursinterfaces, mobiele oplossingen voor uw personeel op de baan en oplossingen voor het laten groeien van uw commerciële activiteiten op het web … 

Onze volledige en gebruiksvriendelijke gereedschappen zullen u toelaten om uw klantendienst te verbeteren door een snelle toegang tot informatie, het real-time delen van informatie tussen afdelingen en de eenvoudige uitvoering van dagelijkse taken als: het beheer van herstellingsorders en bestekken, het beheer van de atelierplanning, het beheer van barcodes, de herbevoorradingen, het beheer van de constructeursgaranties, ... Onze oplossingen bieden u in real-time toegang tot geschikte informatie, een globaal, beknopt en vlot overzicht van uw resultaten.

Ongeacht de grootte van uw onderneming, staan onze experten klaar om u te focussen in de organisatiekeuze en de instelling van onze gereedschappen.

Onze ERP-oplossingen

Wij bieden u een volledig ERP-gamma aan, ongeacht de grootte van uw organisatie ... Klik op de softwaredozen om meer te weten.

 

Globale oplossingen die op uw ERP aangesloten zijn

Wij bieden u bijkomende oplossingen aan die voor interactie met al onze ERP-toepassingen

Interfaces

Dankzij onze expertise, zijn we erin geslaagd om partnerschappen te ontwikkelen met de grootste constructeurs, maar eveneens met de belangrijkste acteurs binnen uw activiteit. Vandaag bieden we veel interfaces aan die toelaten om de IRIUM-systemen te koppelen aan uw partners.

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact