webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > i80™

iEnterprise (i80)

De voordelen die het verschil maken :

• Een solide en betrouwbare technologie die volledig compatibel is met Windows • Partnerschappen met de grootste constructeurs van uitrustingen • Internationale functionaliteiten met uitrol- en supportmogelijkheden in meerdere landen • Een TSE-architectuur uitrolling op alle types vaste of mobiele Windows-toestellen • Een relationele databank (SQL) met open vraagstellingsgereedschap

iEnterprise : De ERP voor nationale en internationale ondernemingen

iEnterprise is een beheersoplossing voor nationale en internationale ondernemingen.

iEnterprise is een modulaire beheerssoftware die ontwikkeld werd voor het maximeren van uw dagelijkse productiviteit.

iEnterprise die over een grote rijkdom aan functionaliteiten beschikt, is aangepast voor complexe organisaties, meerdere ondernemingen, meerdere opslagplaatsen, meertalig gebruik, meerdere munteenheden, meerdere activiteiten, en meerdere perioden en levert en exacte en gedetailleerde analyse van de activiteiten.

 De software berust op een relationele databank voor een centralisatie van de gegevens die gedeeld worden tussen de verschillende entiteiten en u beschikt over onmisbare functionaliteiten voor het geïntegreerde beheer van uw groep.

Dankzij een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, delen alle afdelingen de gemeenschappelijke gegevens in real-time, zonder duplicaten of redundant te zijn.

Met de iEnterprise beschikt u over rapportgereedschappen en een globaal overzicht van uw onderneming dat u toelaat om te reageren en uw beheersprocessen te verbeteren om te kunnen anticiperen en u beter aan te passen aan een markt die voortdurend evolueert.

Instelbare modules :

De modulaire beheerssoftware iEnterprise die werd ontwikkeld om uw productiviteit te maximaliseren, beschikt over instelbare modules die al uw functionele behoeften dekt voor het optimale beheer van uw organisatie.

Financiering : klant- en leveranciersboekhouding, algemene boekhouding, facturatie en klantenrappels, betalingsoverzichten, bankverrichtingen.

Aankoop- en voorraadbeheer : herbevoorrading, opvolging van de bestellingen, leveringen, leveranciersfacturen voor onderdelen en materieel. Inventaris met barcodes, vervanging, overeenkomsten, nomenclatuur.

Onderdelenmagazijn : bestekken, klantenbestellingen, stock- en ondernemingsoverdrachten, levering, facturatie.

Materieel : materieeloverzicht klant/prospect, voorraad nieuw/tweedehands, interventie- en bewegingshistoriek. Gedetailleerde rendementsanalyse per materieel. Mogelijkheid tot montage/demontage van toebehoren. Eenvoudige opvolging van lopende zaken, met beheer van gepersonaliseerde offertes en analysegereedschappen voor het rendement met opvolging van de commissie aan verkopers en vertegenwoordigers.

 

Diensten : atelierbestekken, herstellingsorders, atelierboekingen, garantiebeheer, forfaitbeheer, opvolging van inspecties en revisies, beheer Dienst Na Verkoop, opvolging onderhoudsboek, ...

 

Verhuur op korte en/of lange termijn : contract beheer (opstelling en facturatie op het einde van de termijn), inspectieprocedures van inkomend en uitgaand materiaal, onderhoudsfacturatie, planningsbeheer, ...

 

 

De iEnterprise werkt in een client/server-omgeving met een toepassings- en gegevensserver Unix, LINUX of AIX en PC- of TSE-werkstations met een gedediceerde Windows®-server.

Zij rekenen op ons

HYSTER TEREX MECALAC BOBCAT JCB BOMAG YALE FENWICK HITACHI TAKEUCHI CASE CONSTRUCTION KOMATSU METSO RYOBI REXROTH

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact