webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > iMOB™

iMOB™

De voordelen die het verschil maken :

• Verhoging van de productiviteit van buitenploegen • Verbetering van de klantentevredenheid • Rijkdom en uitbreidbaarheid dankzij onafhankelijke sectormodules • Gebruik op meerdere platformen (vast/mobiel) • ERP-interface van IRIUM® voor de veilige overdracht van gegevens • Volledig externe toepassingsserver

Mobiliteitsoplossingen voor tablets en smartphones

De mobiele technologieën voldoen aan de dagelijkse behoeften van uw medewerkers op het terrein. iMOB™ is en oplossing die bestemd is voor buitenpersoneel, bestaande uit eenvoudige en intuïtieve toepassingen met aanraaktechnologie en bruikbaar op meerdere platformen. iMOB™ is integreerbaar met de IRIUM-ERP en laat u kiezen voor een toestel dat aangepast is aan uw behoeften.

Mobiliseer uw buitenploegen

IRIUM staat u bij in het in gebruik nemen van mobiele technologie binnen uw activiteit (zonder begrenzing naar de keuze van toestel):

  • iMOB Service : Beheer de interventies van uw technici op het terrein. Voorzie hen van mobiele toestellen die hen toelaten om hun serviceopdrachten te ontvangen, de herstellingsorders in te vullen met commentaar, wisselstukken en tijdsgebruik, zonder voorbij het kantoor te moeten passeren en zonder “papier”-documenten. De geassisteerde planning laat toe om de dichtstbijzijnde technicus te vinden die beschikbaar is en over gepaste competenties beschikt om zo snel mogelijk ter plaatse tussen te komen (geolokalisering). Beperk de geschillen met klanten door de digitale handtekening van klanten en technici op het einde van de opdracht, met fotomogelijkheid. Factureer sneller omdat het interventierapport opgemaakt wordt vanaf het vertrek van de technicus, de factuur kan opgemaakt worden zonder de terugkeer van deze laatste naar kantoor.

  • iMOB Check: Nu is het mogelijk om het vertrek en de terugkeer van materieel te dematerialiseren! iMOB Check is een fonkelnieuwe mobiele toepassing van IRIUM die de verhuurders om op een tablet checklists te doorlopen voor het verhuurde materieel, on- of offline. iMOB Check is een fonkelnieuwe mobiele toepassing van IRIUM. De gebruiker kan hiermee een formulier invullen (totaal aangepast aan het materieel en/of de gebruiken verhuurder) met visualisatie van de contractgegevens en de kenmerken van het verhuurde materieel. Voor de checklists bij terugkeer is het mogelijk om nog efficiënter te zijn en deze uit te voeren op basis van de oorspronkelijke checklist bij vertrek. Alle informatie (formulier, foto's van het materieel met datum en plaats, de handtekening van de eindklant) worden automatisch naar het ERP van IRIUM verstuurd (geen dubbelinvoer nodig) en opgeslagen bij de overige contractdocumenten. Dankzij deze toepassing, kan de verhuurder op een snellere, efficiëntere en modernere manier checklists uitvoeren op verhuurd materieel. Hij verhoogt de productiviteit van het personeel, beperkt de geschillen, verbetert de klantenrelatie en biedt een modern en reactief imago.
  •  iMOB™ Contact is een mobiele CRM die speciaal ontwikkeld werd voor een eenvoudig gebruik op een smartphone en/of een tablet door onze verkopers. Zij hebben toegang tot de nodige correcte informatie op het terrein en kunnen snel hun klanten en prospecten kwalificeren (contactpersonen, parken en andere marketingcriteria). Bovendien visualiseren zij de voorraad die te koop is (nieuw, tweedehands, overnames), ook zonder internetverbinding.

Zij rekenen op ons

PALFINGER IVECO BINDER HYDAC PARKER

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact