webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > Importeurs

Importeurs van Materieel - Beheerssoftware die aan uw activiteit is aangepast!

Wij kennen de vastbeslotenheid die nodig is in de sector van de importeurs. Sinds meer dan 30 jaar werken wij samen met de importeurs van materieel (landbouwmachines, tuinbouwmachines, Bouw- en aanlegmachines, machines voor graafwerken en voor laden & lossen, dienst- en transportvoertuigen, en industriële uitrustingen) en hebben we met hen ERP-oplossingen uitgewerkt die aangepast zijn aan hun sector.

U dient de financiële en logistieke stromen te kunnen volgen en opsporen die bij elke import horen? U dient te tezelfdertijd te kunnen communiceren met een netwerk van concessiehouders, agenten en met het hoofdkantoor van uw constructeurs? Zijn uw samenwerkingspartners meertalig? Bestaat uw organisatie uit meerdere vestigingen, ondernemingen of depots? U werkt met meerdere valuta? U heeft nood aan een krachtige ERP-software voor het maximaliseren van uw dagelijkse productiviteit? U wenst te beschikken over een CRM voor het beheer van uw klanten en prospecten?

Onze volledige en gebruiksvriendelijke gereedschappen bieden u de mogelijkheid om uw klantendienst te verbeteren door snelle toegang tot informatie, het real-time delen van gegevens en een eenvoudige uitvoering van dagelijkse taken, zoals: het beheer van klantenbestellingen in meerdere valuta, de opvolging van leveringen volgens direct shipping of via uw stock, het vermogen om uw gegevens per sector van uw concessiehouders op te splitsen, ... Bovendien stelt IRIUM u voor om met uw twee groepen van gesprekspartners (netwerk concessiehouders/agenten en hoofdkantoor van uw constructeurs) en door middel van intraweb-gereedschappen de bestelling van onderdelen, de garantiebewerkingen en rapportering van ingebruikname door uw concessiehouders te hanteren. Onze Constructeursinterfaces laten toe om bestellingen en garantiebewerkingen aan het hoofdkantoor over te dragen.

Met onze oplossingen beschikt u over de geschikte informatie binnen handbereik en in real-time, net als over een globaal, samenvattend en snel overzicht van uw resultaten.

Ongeacht de grootte van uw onderneming, staan onze experten klaar om u te focussen in de organisatiekeuze en de instelling van onze gereedschappen.

ERP-oplossingen

 

Globale oplossingen die op uw ERP aangesloten zijn

Wij bieden u bijkomende oplossingen aan die voor interactie met al onze ERP-toepassingen

Interfaces

Dankzij onze expertise, zijn we erin geslaagd om partnerschappen te ontwikkelen met de grootste constructeurs, maar eveneens met de belangrijkste acteurs binnen uw activiteit. Vandaag bieden we veel interfaces aan die toelaten om de IRIUM-systemen te koppelen aan uw partners.

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact