webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > Interfaces

Interfaces met de constructeurs voor tijd te winnen !

Onze ongeëvenaarde expertise op het vlak van ERP voor distributeurs, herstellers en verhuurders van materieel, vloeit voort uit de overeenkomsten die we op lange termijn konden sluiten met de grootste merken van materieel en uitrustingen.

Wij werken dagelijks samen met de grootste constructeurs en vandaag laat onze internationale organisatie toe om deze relaties stevig te consolideren.

Met als doel uw productiviteit te verhogen, ontwikkelen we gereedschappen voor gegevensuitwisseling tussen IRIUM ERP en de informatiesystemen van de constructeur, Constructeursinterfaces geheten, zodat u kostbare tijd wint en talloze fouten voorkomt. Wij ontwikkelen eveneens interfaces voor verkoopwebsites voor tweedehandsmaterieel, distributienetwerken, fabrikanten van opslagsystemen voor onderdelen, voor eenvoudiger dagelijkse activiteiten.

Een grote catalogus met interfaces ...

IRIUM biedt meer dan 150 interfaces voor een veertigtal merken. Onze ERP kan verbonden worden met de volgende constructeursmerken:

Maar ook met:

Onze interfacecatalogus evolueert voortdurend om aan uw behoeften en die van de constructeurs te voldoen. Ons team luistert naar al uw vragen naar nieuwe interface-ontwikkelingen.

... om productiviteit te winnen

Onze constructeursinterfaces dekken uw verschillende behoeften op het vlak van beheer van het Magazijn (bestelling onderdelen, ontvangst onderdelen, facturen onderdelen, updaten tarieven, onderdelen vervangen, herbevoorraden constructeurs, onderdeelpromoties, ...), van het Atelier (Garantievraag, garantieterugbetaling, ...), de Uitrusting (Bestelling uitrusting, Configuratie, export tweedehands, CRM-interface, materieeltarief, ...), de Voorraad (Voorraadverzending, voorraadoverschot, ...).

  • Een winst aan tijd in productiviteit bij elke stap van het aankoopproces

Met de interfaces van IRIUM hoeven de gebruikers niet onnodig gegevens bij elke stap opnieuw uitvoeren. De ingevoerde informatie wordt automatisch verstuurd tussen het systeem van de concessiehouder en van de constructeur. De aankoopketen die volledig door de interface omvat wordt, biedt tijdswinst bij elke stap van het proces, zoals bijvoorbeeld bij de controle van bestellingen. Bij elke bestelling gebeurt er automatisch een foutcontrole van de inhoud (ontbrekende onderdelen, slechte inhoud, enz.), de inspecteur wordt daar zo spoedig mogelijk van geïnformeerd. Dit vermijdt dat elk onderdeel stuk voor stuk gecontroleerd dient te worden door de mogelijkheid te bieden om slechts deze te controleren waarvan eerder een afwijking werd vastgesteld.

  • Een real-time update van de informatie

De informatie die door de gebruiker invoerde, wordt uitgewisseld tussen het systeem van de concessiehouder en dat van de constructeur, met een real-time update. Dit houdt in dat indien er informatie door de constructeur gewijzigd wordt, deze ook automatisch zal wijzigen in het systeem van de concessiehouder (en omgekeerd).

Onze interfaces worden voortdurend aangepast aan de specificaties van de merken in functie van de behoeften van hun klanten en de evoluties van de markten.

Geprivilegieerde relaties binnen de Gebruikersclub

Om nog verder te gaan, organiseert IRIUM Clubs voor de meest dynamische gebruikers van bepaalde netwerken. Het is vaak tijdens dergelijke werkvergaderingen dat er nieuwe ideeën ontstaan voor de ontwikkeling van interfaces.

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact