webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > iWEB™

iWEB™

De voordelen die het verschil maken:

• Verbetering van de klantentevredenheid • Gebruik op meerdere platformen (vast/mobiel) • ERP-interface van IRIUM® voor de veilige overdracht van gegevens

iWEB™-suite : Voor de elektronische handel

Ontwikkel uw online verkoop!

Het internet is een onbetwistbaar verkoopkanaal geworden.
iWEB™ is een softwaresuite die bestemd is voor het beheer van de elektronische onlinehandel voor het optimaliseren van de online handelstransacties. iWEB™ integreert met de IRIUM® ERP-lijn en laat u toe om de administratie van uw online verkoop te automatiseren, zonder een nieuwe invoer in uw ERP (klantenbeheer, bestellingsinvoer, betaling, voorraad, ...).

Vereenvoudig het beheer van uw onlineactiviteit en verbeter uw zichtbaarheid op internet. 

Er bestaan meerdere modules:

  • iWEB™ Client opdat uw klanten toegang zouden krijgen tot hun informatie door te surfen naar hun account op uw website.Uw klant heeft op die manier toegang tot de facturen, de betalingsgegevens, de resterende middelen, de lopende herstellingsorders, het materieelpark, de verhuurcontracten, ... Een innovatie die genomineerd werd voor Intermat Innovation Awards.
  • iWEB™ Shop voor de online verkoop aan eenmalige klanten (handelswebsite)
  • iWEB™ Parts voor de online verkoop aan klanten met een account, met integratie van instellingen uit uw ERP (betalingsvoorwaarden, korting, ...)
  • iWEB™ Machines voor de online publicatie van uw tweedehandsadvertenties
  • iWEB™ Warranty opdat uw klanten materieelgarantie zouden kunnen hanteren op internet

 

IRIUM heeft een modern design ontwikkeld voor iWEB™. Er werd gekozen voor attractieve websites en een intuïtieve navigatie voor de hoogste klantentevredenheid. Meerdere designs zijn naar keuze beschikbaar in verschillende activiteitssectoren (Landbouw, Openbare Werken, Vrachtwagens).

 

 

Zij rekenen op ons

DOOSAN DAEWOO HYSTER MECALAC

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact