webleads-tracker
Klantenpagina

IRIUM : ERP-oplossing > Software > Verhuurders

Verhuurders van materieel - Aangepaste beheerssoftware voor de verhuur van materieel

 Wij zijn goed vertrouwd met de bijzonderheden van de verhuur van materieel. Sinds meer dan 30 jaar werken wij samen met de verhuurders van groot en klein materieel (Bouw- en aanlegmachines, machines voor graafwerken en voor laden & lossen, werfuitrustingen, industriële leveringen, dienst- en transportvoertuigen, en landbouwmaterieel) en hebben we met hen ERP-oplossingen uitgewerkt die aangepast zijn aan hun sector.

 U bent op zoek naar een krachtige ERP-software voor het maximaliseren van uw dagelijkse productiviteit? U heeft nood aan Interfaces met de constructeurs van de verschillende merken die u verhuurt? U bent op zoek naar <1358>mobiele oplossingen</1358> voor uw technici die bij de klant ter plaatse tussenkomen om zo uw kosten voor een gecentraliseerd beheer te verminderen? U dient snel uw materieel te kunnen inspecteren bij vertrek en aankomst van verhuurd materieel? U wenst dat alle aspecten van uw activiteiten in uw software geïntegreerd zijn?

 Onze volledige en gebruiksvriendelijke gereedschappen bieden u de mogelijkheid om uw klantendienst te verbeteren door snelle toegang tot informatie, het real-time delen van gegevens en een eenvoudige uitvoering van dagelijkse taken, zoals: verhuurcontracten, geïntegreerde planning bij het contractbeheer, opvolging van het park, full service, interface met uur- en kilometerteller, bijkomende verkopen, automatische berekening van de interventie voor onderhoud en wettelijke inspecties, ... Met onze oplossingen beschikt u over de geschikte informatie binnen handbereik en in real-time, net als over een zicht op het rendement van de verhuur.

 Ongeacht de grootte van uw onderneming, staan onze experten klaar om u te focussen in de organisatiekeuze en de instelling van onze gereedschappen.

Onze ERP-oplossingen

 

Globale oplossingen die op uw ERP aangesloten zijn

Wij bieden u bijkomende oplossingen aan die voor interactie met al onze ERP-toepassingen

Interfaces

Dankzij onze expertise, zijn we erin geslaagd om partnerschappen te ontwikkelen met de grootste constructeurs, maar eveneens met de belangrijkste acteurs binnen uw activiteit. Vandaag bieden we veel interfaces aan die toelaten om de IRIUM-systemen te koppelen aan uw partners.

De Europese nr. 1 in ERP voor Distributeurs, Verhuurders en Herstellers van materieel

Irium - YoutubeIrium - LinkedinIrium - FacebookIrium - TwitterIrium - Contact